Η σελίδα αυτή δεν ενημερώνεται πλέον. Μπορείτε να δείτε τη σελίδα του αντίστοιχου μαθήματος στον ιστότοπο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

26/5/2016   Η Α” εξέταση του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31/5/16 για τα τμήματα της Τρίτης και την Πέμπτη 2/6/2016 για τα τμήματα της Πέμπτης. Οι φοιτητές παλαιότερων εξαμήνων που δεν ανήκουν σε συγκεκριμένο τμήμα θα εξεταστούν την Πέμπτη 2/6/2016. Οι ώρες των τμημάτων εξέτασης θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

15/5/2016   Τα εργαστηριακά μαθήματα Ανάλυσης Δεδομένων κατά τις ημέρες Τρίτη 17/5 και Πέμπτη 19/5 θα αφιερωθούν στην προετοιμασία της εργασίας. Οι φοιτητές θα μπορούν να εργαστούν στη συγγραφή της εργασίας τους, να επιλύσουν απορίες και να λάβουν διορθώσεις και καθοδήγηση. Η προσέλευση θα είναι ελεύθερη από τις 8.30 ως τις 12.00. Δε θα καταγραφούν απουσίες, αλλά για τους φοιτητές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα απουσιών, η παρουσία θα μπορεί να μετρήσει ως αναπλήρωση.

15/5/2016 Η προθεσμία παράδοσης της τελικής εργασίας του εργαστηρίου είναι τα μεσάνυχτα της 29/5/2016. Η εργασία παραδίδεται σε αρχείο MS-word 2007 μέσω email στη διεύθυνση datan.mkt@gmail.com

Οι φοιτητές που δε θα παραδώσουν εργασία μέχρι την παραπάνω προθεσμία δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην εξέταση του εργαστηρίου.

 

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΘΕΩΡΙΑΣ

Η εξεταστέα ύλη της θεωρίας του μαθήματος για το χειμερινό εξάμηνο 2014-15 είναι τα παρακάτω κεφάλαια του Βιβλίου του κ. Καραπιστόλη «Πολυδιάστατη Στατιστική Ανάλυση»

  • Κεφ Ι – ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
  • Κεφ ΙΙ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΩΝ
  • Κεφ ΙV – ΑΝΙΟΥΣΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαφάνειες εργαστηριακών μαθημάτων

Όλα τα μαθήματα σε ένα αρχείο zip.

Παράδειγμα εργασίας

Εργασία σε αρχείο Acrobat (.pdf)

Λογισμικό Ανάλυσης Δεδομένων MAD

Μπορείτε να κατεβάσετε το λογισμικό MAD από εδώ. (20ΜΒ)

(Το πρόγραμμα διατίθεται ελεύθερα προς χρήση στους φοιτητές του τμήματος Εμπορίας και Διαφήμισης και υπόκειται σε προστασία πνευματικών δικαιωμάτων)

Οδηγίες καταχώρησης δεδομένων

Οδηγίες σχετικά με πρόβλημα του προγράμματος με την αποθήκευση αρχείων